Неможливо створити резервне копіювання

Обговорення питань, пов'язаних з функціонуванням програми
Сообщение 111_oksana
ОТ: 23 май 2016, 09:56
Сообщения: 13
Зарегистрирован: 14 янв 2015, 13:22

Благодарил (а): 0 раз.
Поблагодарили: 0 раз.

Добрий ранок. Допоможіть, будь-ласка, розібратися. З лютого не створюється резервна копія програми. Галочки в параметрах системи пробувала ставити в різних комбінаціях. Базу з резервними копіями більшу половину перенесла на флешку (зменшила). Перевстановити програму не можу, так як не можу створити резервну копію. Якесь замкнене коло.
Вложения
Безымянный.jpg
Безымянный.jpg (460.4 КБ) Просмотров: 635
рис1.png
рис1.png (213.25 КБ) Просмотров: 635
рис2.jpg
рис2.jpg (237.04 КБ) Просмотров: 635

Сообщение poltava_energy
ОТ: 23 май 2016, 10:04
Сообщения: 232
Зарегистрирован: 13 июн 2012, 09:38
Откуда: Полтава
Благодарил (а): 12 раз.
Поблагодарили: 87 раз.

А що по цьому питанню каже ФОП Дука А.Л. :?:

Сообщение tobiss
ОТ: 23 май 2016, 10:05
Сообщения: 228
Зарегистрирован: 18 фев 2015, 12:56
Откуда: Kyiv
Благодарил (а): 62 раз.
Поблагодарили: 47 раз.

111_oksana
Не обов'язково зберігати всі резервні копії, достатньо останньої (це на майбутнє).
Зараз як вихід, потрібно перевстановити программу. Оновити її до версії 10.01.123 та замінити базу данних (по замовчаню C:\ProgramData\Medoc\Medoc\db - ZVIT.FDB).

Сообщение 111_oksana
ОТ: 23 май 2016, 10:11
Сообщения: 13
Зарегистрирован: 14 янв 2015, 13:22

Благодарил (а): 0 раз.
Поблагодарили: 0 раз.

Дякую за відповіді, але чому виникла помилка? Що я не вірно зробила. І все ж, як мені створити копію, наприклад за сьогоднішній день?

Сообщение priup
ОТ: 23 май 2016, 10:13
Сообщения: 4028
Зарегистрирован: 22 июн 2011, 12:23

Благодарил (а): 1336 раз.
Поблагодарили: 1411 раз.

А пробуйте ТАК:
| Показать
1.jpg
1.jpg (171.84 КБ) Просмотров: 611

и дальше:
| Показать
2.jpg
2.jpg (131.81 КБ) Просмотров: 611


Если РезКопия будет создана - значит у вас проблемы с правами на ТОТ КАТАЛОГ Р/К что на Ваших скринах...

Сообщение tobiss
ОТ: 23 май 2016, 10:15
Сообщения: 228
Зарегистрирован: 18 фев 2015, 12:56
Откуда: Kyiv
Благодарил (а): 62 раз.
Поблагодарили: 47 раз.

111_oksana
Адміністрування - Резервне копіювання - Файл - Створити резервну копію.

Сообщение priup
ОТ: 23 май 2016, 10:15
Сообщения: 4028
Зарегистрирован: 22 июн 2011, 12:23

Благодарил (а): 1336 раз.
Поблагодарили: 1411 раз.

poltava_energy писал(а):А що по цьому питанню каже ФОП Дука А.Л. :?:

https://www.youtube.com/watch?v=OUZ81JoKUq0
Золотые Слова, Юрий Венедиктович......


Между прочим - ПРАВИЛЬНЫЙ ОТВЕТ!!! :!:

Сообщение 111_oksana
ОТ: 23 май 2016, 10:28
Сообщения: 13
Зарегистрирован: 14 янв 2015, 13:22

Благодарил (а): 0 раз.
Поблагодарили: 0 раз.

Спробувала змінити місце збереження резервної копії на диск Д, нажаль не допомогло.
Я бухгалтер, думала, проблема незначна, десь не стоїть галочка, і на форумі спеціалісти підкажуть. Звичайно, до Дуки я звернуся. Вибачте, що потурбувала.

Сообщение Тихонов Евгений
ОТ: 23 май 2016, 10:32
Сообщения: 17
Зарегистрирован: 10 сен 2012, 14:15

Благодарил (а): 5 раз.
Поблагодарили: 24 раз.

Для того щоб отримати відповідь на питання Чому...? потрібно перевірити наступне:
1. Створення резервних копій вручну (поки писав не актуально)
Адміністрування - Резервне копіювання - Файл - Створити
2. Створення архіву програми з перевіркою бази
Адміністрування - Менеджер архіву програм - створювати архів з перевіркою бази, цікавить "скрінншот" по результатам створення

Сообщение AlexConsul
ОТ: 23 май 2016, 10:38




priup писал(а):Если РезКопия будет создана - значит у вас проблемы с правами на ТОТ КАТАЛОГ Р/К что на Ваших скринах...

Согласен. Если не пишет резкопию - вероятнее всего нету прав доступа (прав администратора) для внесения изменений на каталог Мои документы/ZVIT_ARC. Пригласите системного администратора или IT-шника, чтобы дал права, затем попробуйте создать копию. Ещё как вариант, попробуйте самый банальный способ создания: когда закрываете Медок поставьте в выпадающем списке "Створити копію всіх підприємств".
2. Створення архіву програми з перевіркою бази.
Адміністрування - Менеджер архіву програм - створювати архів з перевіркою бази, цікавить "скріншот" по результатам створення


Будь база настолько повреждена, что не возможно создать резкопию, то и в принципе вход в Медок был бы невозможен. Но как вариант стоит проверить, мало ли какие ошибки могут обнаружится.

Сообщение 111_oksana
ОТ: 23 май 2016, 11:45
Сообщения: 13
Зарегистрирован: 14 янв 2015, 13:22

Благодарил (а): 0 раз.
Поблагодарили: 0 раз.

Архів з перевіркою бази створила. Сам отриманий файл з розширенням BZK не знаю чим відкрити, щоб зробити скріншот. Через Блокнот не вдається- великий об*єм.
Вложения
архів.jpg
архів.jpg (256.54 КБ) Просмотров: 560

Сообщение 111_oksana
ОТ: 23 май 2016, 11:48
Сообщения: 13
Зарегистрирован: 14 янв 2015, 13:22

Благодарил (а): 0 раз.
Поблагодарили: 0 раз.

" попробуйте самый банальный способ создания: когда закрываете Медок поставьте в выпадающем списке "Створити копію всіх підприємств".
Не активний вибір. Сама програма нормально працює, оновлюється, створюю податкові, реєструю, відправляю контрагентам.

Сообщение AlexConsul
ОТ: 23 май 2016, 11:55




111_oksana, этого достаточно. Архивация с проверкой базы прошла успешно, значит в базе данных никаких ошибок нет. Возвращаемся к нашему первому тезису - права доступа. На скришоте я постарался отметить нужные Вам пункты как добавить права доступа на какую-либо папку. В данном изображении - папку с Пользователями компьютера, куда по умолчанию сохраняются все резервные копии.
Вложения
1.jpg
1.jpg (339.34 КБ) Просмотров: 550

Сообщение AlexConsul
ОТ: 23 май 2016, 11:57




111_oksana писал(а):" попробуйте самый банальный способ создания: когда закрываете Медок поставьте в выпадающем списке "Створити копію всіх підприємств".
Не активний вибір. Сама програма нормально працює, оновлюється, створюю податкові, реєструю, відправляю контрагентам.

В разделе Администрирование - Параметры системы - Резервное копирование снимите отмету создавать. Тогда при закрытии будет доступно для выбора.

Сообщение 111_oksana
ОТ: 23 май 2016, 12:50
Сообщения: 13
Зарегистрирован: 14 янв 2015, 13:22

Благодарил (а): 0 раз.
Поблагодарили: 0 раз.

В разделе Администрирование - Параметры системы - Резервное копирование снимите отмету создавать. Тогда при закрытии будет доступно для выбора.[/quote]

Так, вікно стало активне, але копії все одно не робить ні всіх підприємств, ні певного. Права доступа, я так розумію, стоять галочки на все - є.
Вложения
свойства.jpg
свойства.jpg (306.71 КБ) Просмотров: 532

Сообщение AlexConsul
ОТ: 23 май 2016, 12:57




111_oksana, зайдите в Личные сообщения (ЛС)


Вернуться в Помилки у роботі програми

Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1