Реєстр виданих та отриманних ПН.

Податкові накладні, Додаток 2, Реестр податкових накладних
Сообщение alisa72
ОТ: 18 май 2016, 16:14
Сообщения: 410
Зарегистрирован: 08 ноя 2011, 17:04
Откуда: Одесса
Благодарил (а): 48 раз.
Поблагодарили: 36 раз.

tobiss писал(а):Якщо вони були з квитанціями, Ви виконали експорт для обміну звітністю, а потім імпорт цього документу, то задвоєння не повинно було бути( Так раніше було, можливо щось змінилось, спробую протестувати. Дякую за відповідь

При экспорте данных(некорректных) ПН и РК, даже не было выбора "для обміну звітністю", сразу выбор каталога и клавиша "ок" и "відміна" :shock:

Сообщение priup
ОТ: 18 май 2016, 17:07
Сообщения: 4034
Зарегистрирован: 22 июн 2011, 12:23

Благодарил (а): 1337 раз.
Поблагодарили: 1412 раз.

alisa72 писал(а):При экспорте данных(некорректных) ПН и РК, даже не было выбора "для обміну звітністю", сразу выбор каталога и клавиша "ок" и "відміна" :shock:


А если этого окна:
| Показать
ЗВОНОЧЕК.jpg
ЗВОНОЧЕК.jpg (212.4 КБ) Просмотров: 653

небыло, то это уже звоночек о перестановки МЕДКА с восстановлением из Р/К формата .ZBK

Сообщение alisa72
ОТ: 19 май 2016, 09:11
Сообщения: 410
Зарегистрирован: 08 ноя 2011, 17:04
Откуда: Одесса
Благодарил (а): 48 раз.
Поблагодарили: 36 раз.

priup писал(а):
alisa72 писал(а):При экспорте данных(некорректных) ПН и РК, даже не было выбора "для обміну звітністю", сразу выбор каталога и клавиша "ок" и "відміна" :shock:


А если этого окна:
| Показать
ЗВОНОЧЕК.jpg

небыло, то это уже звоночек о перестановки МЕДКА с восстановлением из Р/К формата .ZBK

Для "нормальных" документов окно экспорта выглядело нормально, а для "некорректных" без какого либо выбора, такое ощущение что медок не понимал что это за документы.

Сообщение Ksenia-pn
ОТ: 15 июл 2016, 11:16
Сообщения: 170
Зарегистрирован: 03 июл 2014, 13:56

Благодарил (а): 11 раз.
Поблагодарили: 16 раз.

Можливо, дитяче запитання: як можна перенумерувати рядки реєстру ПН? (саме перенумерувати, а не відсортувати).

Або як можна зберегти сортування за датою виписки(!), а не отримання, для друку.

Сообщение priup
ОТ: 15 июл 2016, 15:44
Сообщения: 4034
Зарегистрирован: 22 июн 2011, 12:23

Благодарил (а): 1337 раз.
Поблагодарили: 1412 раз.

Ksenia-pn писал(а):Можливо, дитяче запитання: як можна перенумерувати рядки реєстру ПН? (саме перенумерувати, а не відсортувати).

Або як можна зберегти сортування за датою виписки(!), а не отримання, для друку.


Реестр ПН НЕЛЬЗЯ!
Мона Реестр первичных документов / выбрать тока ПН / экспорт таблици в Eksel / и тама и сортируйте и переименовавайте............ :P

Сообщение shershen
ОТ: 18 июл 2016, 10:30
Сообщения: 205
Зарегистрирован: 12 дек 2011, 18:15

Благодарил (а): 50 раз.
Поблагодарили: 62 раз.

Ksenia-pn писал(а):Можливо, дитяче запитання: як можна перенумерувати рядки реєстру ПН? (саме перенумерувати, а не відсортувати).

Або як можна зберегти сортування за датою виписки(!), а не отримання, для друку.

могу ошибаться, но когда-то была такая необходимость: сортировал по дате и потом запускал функцию Обновить нумерацию, кажется нормально получилось

Сообщение faustpatron
ОТ: 18 июл 2016, 10:31
Сообщения: 529
Зарегистрирован: 23 май 2016, 14:32
Откуда: Оттуда
Благодарил (а): 42 раз.
Поблагодарили: 165 раз.

shershen писал(а):
Ksenia-pn писал(а):Можливо, дитяче запитання: як можна перенумерувати рядки реєстру ПН? (саме перенумерувати, а не відсортувати).

Або як можна зберегти сортування за датою виписки(!), а не отримання, для друку.

могу ошибаться, но когда-то была такая необходимость: сортировал по дате и потом запускал функцию Обновить нумерацию, кажется нормально получилось



+100500

Сообщение Ksenia-pn
ОТ: 18 июл 2016, 13:27
Сообщения: 170
Зарегистрирован: 03 июл 2014, 13:56

Благодарил (а): 11 раз.
Поблагодарили: 16 раз.

shershen писал(а):
Ksenia-pn писал(а):Можливо, дитяче запитання: як можна перенумерувати рядки реєстру ПН? (саме перенумерувати, а не відсортувати).

Або як можна зберегти сортування за датою виписки(!), а не отримання, для друку.

могу ошибаться, но когда-то была такая необходимость: сортировал по дате и потом запускал функцию Обновить нумерацию, кажется нормально получилось


В том и дело, что такой способ я пробовала, но не работает. И в рел.131, и в 132. "Оновити нумерацію" не срабатывает (даже пробовала выделять строки)

Сообщение papirus
ОТ: 16 сен 2016, 12:06
Сообщения: 52
Зарегистрирован: 12 апр 2016, 16:33

Благодарил (а): 2 раз.
Поблагодарили: 2 раз.

Раніше після відправки запиту в реєстрі отриманих і виданих податкових накладних проставлялися зелені галочки, що ця податкова накладна зареєстрована. А зараз в отриманих ці галочки не проставляються. Чи можна це якось налаштувати?

Сообщение nadinca
ОТ: 16 сен 2016, 13:27
Сообщения: 191
Зарегистрирован: 19 окт 2011, 12:10

Благодарил (а): 29 раз.
Поблагодарили: 20 раз.

У мене і зараз проставляються...А у Вас ця графа взагалі є? Вона просто пуста?

Сообщение papirus
ОТ: 16 сен 2016, 13:54
Сообщения: 52
Зарегистрирован: 12 апр 2016, 16:33

Благодарил (а): 2 раз.
Поблагодарили: 2 раз.

Це у стовбці перед колонкою № з/п на піктограмі.

Сообщение papirus
ОТ: 16 сен 2016, 14:01
Сообщения: 52
Зарегистрирован: 12 апр 2016, 16:33

Благодарил (а): 2 раз.
Поблагодарили: 2 раз.

СообщениеСообщение было удалено | удалил: papirus | 16 сен 2016, 14:12.

Сообщение nadinca
ОТ: 19 сен 2016, 14:11
Сообщения: 191
Зарегистрирован: 19 окт 2011, 12:10

Благодарил (а): 29 раз.
Поблагодарили: 20 раз.

а скрін можна?

Сообщение nadinca
ОТ: 19 сен 2016, 14:13
Сообщения: 191
Зарегистрирован: 19 окт 2011, 12:10

Благодарил (а): 29 раз.
Поблагодарили: 20 раз.

papirus писал(а):Це у стовбці перед колонкою № з/п на піктограмі.

Перед колонкою "Номер" в мене стоять галочки, що пройшла звірка з ЄДК, а не про реєстрацію (хоча послідовність колонок можна змінювати)

Пред.

Вернуться в Модуль «Облік ПДВ»

Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 0